Liity Kurssille 

Yleiset tilaus- ja sopimusehdot

Kurssin maksaminen:

Voit maksaa kurssin suoraan verkkokaupassamme tai vaihtoehtoisesti laskulla. Laskulla voit maksaa valmennuskurssin yhdessä, kahdessa, kolmessa tai neljässä erässä. Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Maksuehto 14 päivää.  

Kurssin peruuttaminen:

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, Kylteriksi.fi palauttaa kurssin koko hinnan, mikäli verkko- oppimisympäristön tunnuksia ei ole käytetty. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, kurssin peruuttaminen ei ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Kurssimateriaalin käyttäminen:

Verkko-oppimisympäristössä oleva materiaali on tarkoitettu vain kurssilaisten henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Valmennuskurssin takuuehdot:

Valmennuskurssi sisältää takuun. Mikäli asiakas ei saa opiskelupaikkaa mistään kauppakorkeakoulusta, asiakas saa seuraavana vuonna kurssin ilmaiseksi. Oikeus ilmaiseen valmennuskurssiin seuraavana vuonna kumoutuu luonnollisesti, jos valintamenettelyjärjestelmä muuttuu merkittävästi. Ilmoittautuminen on sitova.

Profea Oy:n omistama Kylteriksi.fi pidättää oikeudet muutoksiin.