Liity Kurssille 

Usein kysytyt kysymykset

MITEN JA MILLOIN ILMOITTAUDUN HALUAMALLENI KURSSILLE?

Ilmoittautuminen tapahtuu Kylteriksi sivustolla verkkokaupassa. Vuoden 2021 kurssimyynti on alkanut ja pääset ilmoittautumaan kurssille “liity kurssille” painikketta klikkaamalla. Jos ilmoittautumisesta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä valmennuskurssivastaaviin valmennuspaallikko@profea.fi.

MIKSI MINUN KANNATTAA VALITA JUURI KYLTERIKSI KURSSI?

Olemme kauppakorkeaan sisään pääsemisen rautaisia ammattilaisia. Olemme itse hakeneet kauppakorkeaan ja päässeet sisään. Olemme tiiviissä yhteistyössä Turun Kauppakorkeakoulun kanssa, koska olemme Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n alaisia. Näin ollen pääsemme seuraamaan kauppakorkeaan hakemista ja siellä opiskelua näköalapaikalta. Meillä on käytettävissämme uusin ja tuorein tieto alalta. 

Meillä on kauppakorkean pääsykoe tuoreessa muistissa ja tiedämme juuri, mitä sisäänpääsy vaatii.

Meillä on myös erittäin kattavat kurssimateriaalit. Opettajat ovat alansa osaajia ja ovat valmistaneet teille huippulaadukkaat luennot. Näiden lisäksi kurssi sisältää kirjat, harjoitustehtävät, harjoituspääsykokeet, opetusta luku- , muisti- ja vastaustekniikoista sekä mobiilioptimoidun oppimisympäristön.

ONKO TEILLÄ LUKU- JA VASTAUSTEKNIIKKAOPETUSTA?

Kyllä on! Luku- ja vastaustekniikka on tärkeä osa pääsykokeisiin valmistautumista. Kauppakorkean pääskye koostuu monivalintakysymyksistä ja niihin vastaaminen on aivan oma maailmansa ja eroaa esimerkiksi essee vastauksista merkittävästi. Kurssilla käydään erillisillä luennoilla läpi vastaustekniikkaa sekä muistitekniikoita, lukutekniikoita ja oppimistekniikoita. Näitä tekniikoita opettaa ammattitaitoinen ja oppimiseen erikoistunut vastuuhenkilö.

MITÄ KURSSIMATERIAALIIN SISÄLTYY?

Materiaaliin kuuluu mm. laadukkaat opettajien pitämät luennot, kirjat jokaisesta aineesta, ohjeita luku- , muisti- ja vastaustekniikoista sekä harjoituspääsykokeita ja harjoitustehtäviä kaikista aineista. Laadukkaat kurssimateriaalimme ovat erittäin laajat ja niistä on suuri apu pääsykokeeseen valmistautumisessa.

MITEN VASTAUSRUTIININ SAA HIOTTUA KUNTOON?

Kirjat, jotka saat jokaisesta aineesta, sisältävät runsaasti harjoituskysymyksiä, joilla hiot vastausrutiinisi kuntoon. Lisäksi järjestämme harjoituspääsykokeita, jotka tehdään oikean pääsykokeen kaltaisina harjoituksina. Niissä pääset seuraamaan suoriutumistasi ja kehitystäsi. Lisäksi kurssilla opetetaan kaikki tarvittava luku-, muisti- ja vastaustekniikoista. Näitä taitoja tarvitset menestyäksesi pääsykokeissa. Luennoilla käydään läpi myös vanhojen pääsykokeiden tehtäviä ja katsotaan opettajan johdolla, miten niihin kannattaa lähteä vastaamaan.

MITÄ JOS MOTIVAATIO ON MAASSA?

Laadukkaiden materiaalien lisäksi kurssin erityinen tehtävä on motivointi ja tsemppaaminen. Tällä valmennuskurssilla opiskelet pääsykoetta varten ja meidän ykköstehtävämme on auttaa sinut sisään kauppakorkeaan. Olemme täällä kannustamassa sinua. Saat meiltä tsemppiä ja apua. Meidän kurssillamme löydät varmasti sisäisen motivaatiosi.

Aina on mahdollista ottaa yhteyttä valmennuspäällikköön myös henkilökohtaisesti ja puhua opiskelusta hänen kanssaan. Hän osaa auttaa, jos motivaatio tai lukurytmi on hukassa. Lisäksi on kaikille suunnattua preppausta, joissa pohditaan, mikä on tärkeää pääsykokeisiin valmistautuvan elämässä ja miten elämän tasapainon voi rakentaa itselleen. 

MITÄ JOS VALMENNUSKURSSI EI SOVI BUDJETTIINI?

Ei hätää, sen takia kannattaa valita Kylteriksi. Meillä on markkinoiden edullisin valmennuskurssi. Tällä hinnalla ei saa muita valmennuskursseja. Emme halua kaataa kenenkään henkilökohtaista budjettia matkalla kauppakorkeaan ja sen takia haluamme tulla vastaan hinnassa.

 

Lisäksi meillä on loistava takuu. Jos et pääse sisään tänä vuonna, saat seuraavan vuoden kurssin ilmaiseksi.