Liity Kurssille 

Investoi tulevaisuuteesi

Liity kyltereiden joukkoon
Kurssimme avulla onnistut

Kylterillä tarkoitetaan kauppatieteiden ylioppilasta eli kauppatieteiden opiskelijaa.
Haluatko sinäkin kylteriksi? Jos vastasit kyllä, tätä kurssia et halua missata.

Valmennuskurssi nyt tarjoushintaan

299,90

Miksi valita meidät?

NÄKÖALAPAIKALTA KAUPPAKORKEAAN

Koska olemme kauppatieteiden ylioppilaita, pääsemme seuraamaan kauppakorkeaan hakemista aitiopaikalta. Valitsemalla meidät, saat etumatkaa pääsykoetta varten ja omaksut tietoja, joita et pelkkiä kirjoja lukemalla saa selville.

Z

KAUPPAKORKEAN PÄÄSYKOE TUOREESSA MUISTISSA

Kauppakorkeakoulun opiskelijoina olemme itsekin läpäisseet pääsykokeen ja tulleet valituiksi  tiedekuntaan. Tiedämme, mitä sinun kuuluu tietää päästäksesi sisään. Olemme kauppakorkeakouluun sisään pääsemisen rautaisia ammattilaisia.

k

LAADUKAS OPETUS

Valmennamme vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla kohti kauppatieteiden pääsykokeita ja niiden ylitse. Kun valitset meidät, ensi syksynä juhlitaan yhdessä kyltereinä. Olemme uudistaneet koko kurssimme kevään, jotta juuri sinusta tulee kylteri keväällä 2021.

Kurssin sisältö

Kurssimme on täysin verkossa, joten voit katsoa luennot missä vain, milloin vain sekä niin monta kertaa kuin haluat.

Kauppatieteellisen yhteisvalinnan pääsykoe on viime vuosina perustunut lukion opetussuunnitelman mukaiseen oppimäärään seuraavista aineista: 

  • Taloustieto (YH2, yhteiskuntaopin kurssi)
  • Ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1, historian kurssi)
  • Tilastot ja todennäköisyys (MAB5, lyhyt matematiikka) tai Todennäköisyys ja tilastot (MAA10)

Kurssilla käydään kattavasti läpi kaikkien näiden kurssien opetussisällöt opetussuunnitelman mukaisesti. Opettajamme ovat keränneet yhteen asiat, jotka sinun on tärkeä tietää menestyäksesi pääsykokeessa. Kurssilla opettajat pureutuva haastaviin sisältöihin tarkasti ja käyvät kaikki asiat läpi niin, että varmasti ymmärrät ne. Kurssi sisältää kattavat luennot kaikista kolmesta aineesta, joista jokaista opettaa kyseiseen alaan erikoistunut opettaja. Kurssilla saat myös ajankohtaiset tärpit. 

Kurssikirjat

Kurssi sisältää kattavat kirjatiivistelmät kaikista aineista. Kirjat on muodostettu useita lukion eri oppikirjoja yhdistelemällä ja niihin on kerätty lukion kurssien olennaisin sisältö. Luentojen lisäksi pääset hiomaan vastaustekniikkaasi kuntoon oppikirjojen takaa löytyvillä, sopivan haastavilla harjoituskysymyksillä. Kurssin Moodle-sivulla julkaistaan myös keväällä harjoituspääsykokeita, joiden tarkoituksena on mukailla todellista pääsykoetilannetta.

Laadukkaiden materiaalien lisäksi saat meiltä tarvitsemasi tsempit ja opiskeluvinkit, jotka auttavat sinua menestymään pääsykokeessa. Löydät kurssilta tärkeitä opiskeluvinkkejä muun muassa muisti- ja lukutekniikoihin sekä vinkkejä, miten huolehtia omasta hyvinvoinnistasi pääsykokeeseen valmistautuessa. Kerromme sinulle kaikki käytännön asiat, jotka sinun tarvitsee tietää pääsykoetta varten. Lisäksi voit aina laittaa viestiä ja pyytää henkilökohtaista tukea tai neuvoja omaan lukemiseesi. Olemme kurssilla sinua varten ja haluamme, että sinäkin saavutat tavoitteesi ja pääset kylteriksi.

Parasta laatua edullisesti

Haluamme, että kaikki kauppakorkeakouluun hakevat saavat tasavertaisen mahdollisuuden onnistua pääsykokeissa, ilman henkilökohtaisen budjetin kaatumista.

Tämän vuoksi tarjoamme markkinoiden edullisimman kauppatieteiden valmennuskurssin.

Viritä läppärisi sohvalle, keitä kahvit ja ansaitse haluamasi opiskelupaikka! Kauppakorkean verkkokurssimme on laajempi ja laadukkaampi kuin koskaan aiemmin. Uudistetun kurssimme sisältö moninkertaistaa mahdollisuutesi menestyä kauppatieteellisen alan pääsykokeessa. Käytössäsi ovat kaikki työkalut, joita tarvitset saavuttaaksesi unelmiesi opiskelupaikan.

Haluatko sinäkin Kylteriksi? 

AMMATTITAITOISET OPETTAJAT

Yhteiskuntaoppi

Noora Toivonen
Kauppatieteen kandidaatti
Maisterivaiheen opiskelija kauppakorkeassa

 

Historia

Viola Vuorinen
Kauppatieteen kandidaatti
Maisterivaiheen opiskelija kauppakorkeassa
Kasvatustieteen laitokselta valmistuva opettaja

Matematiikka

Antton Lehtonen
Matematiikan laitokselta valmistunut matematiikan opettaja

Valmennuskurssi nyt tarjoushintaan

299,90